30.10.13

Last Sunday

Ja, ik weet dat het nu woensdag is en dat zondag al eer-eer-eergister was maar ik maakte zondag deze foto's en vergat ze te bloggen dus doe ik het nu maar... anders zijn de foto's voor niks gemaakt.

Heeuj, post van een lieve penvriendin!

En een fijn bemoedigend kaartje van mam en de rest


Natuurlijk, een dubbele boterham met gesmolten boter en krakelingen, waarom niet?!

Nadat ik terugkwam van de kerkdienst was ik uitgehongerd dus hield ik de familie traditie in ere en at ik chips op een boterham. Oké, dat op die boterham heb ik zelf bedacht (omdat het zo vreselijk lekker is) maar dat chips eten op zondag is wel een soort van traditie geworden.
Nu ik het toch over tradities heb, jarenlang gingen we bijna elke zondag wandelen (wat ik me voornamelijk nog herinner van toen ik in groep 6/7 zat). Soms gingen we naar De Kwade hoek, soms gewoon het strand of ons standaard blokje om in de polder. En om het echte zondaggevoel compleet te maken trok ik mijn bruinleren-zomaar-voor-niks-gekregen-omdat-er-een-flapje-kapot-is schoenen aan en maakte ik een wandeling over het strand... het waaide toen echt keihard dus het was meer een soort van tegen de wind in ploeteren en zorgen dat er zo min mogelijk zand in m'n ogen komt wandeling. Ondertussen was m'n uitzicht ook veranderd in een wazige grijze massa vanwege m'n nat gespetterde onder het zand zittende brillenglazen. Maar toch, als je daarna lekker weer op je warme kamertje bent geeft zo'n wandeling je een voldaan gevoel.

Ja, als vrijwilliger bij het Leger des Heils werken heeft zo zijn voordelen

Mijn geliefde Spijkers&Spijkers-brilletje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten