13.9.13

Lulworth Cove

Vorig weekend ging ik met pap naar Lulworth Cove, een enorm mooie plek waar veel wandelpaden je langs de mooiste kliffen leiden. We bekeken de verschillende rots-lagen, verwonderden ons over de outfits van de duikers, zagen hoe een groep kanoĆ«rs de baai uitvoerden, we klommen naar het hoogste punt van een heuvel en ploften neer in het hoge gras genietend van het prachtige uitzicht. 



Voor deze 2 foto's klom ik over een hek en volgde ik een smal paadje wat aan weerszijden zo'n 10 meter steil naar beneden liep zodat ik na het maken van de foto's niet wist hoe snel ik weer aan de andere kant van het hek moest komen! 





Nadat onze parkeerkaart was verlopen en we wel verder moesten gingen we opzoek naar een supermarkt voor de lunch. We haalden broodjes, kaas en sap en reden zo ver als we konden de "wildernis" in op zoek naar een mooi plekje om te lunchen. Uiteindelijk ploften we neer op een oud bruggetje waar voorheen water onderdoor stroomde maar nu gebruikt wordt om koeien van de ene wei naar de andere wei te brengen. 

"To the church 1" staat er op de linker wegwijzer :)

De koeienbrug en tevens picknickplek

1 opmerking: