9.11.13

Post

Wat een heerlijk gevoel geeft het als je thuis komt na een lange dag en dan een brief/pakketje voor je kamerdeur vinden waar jouw naam op staat.. afgelopen week gebeurde het tweemaal. Het eerste pakketje was van mam met een Tony's Chocolonely letterreep (Puur!!) en een lief kaartje met 'wish you were here' erop.. sniksnik, waarom bestaat er een gevoel van iets missen, een gevoel van leegte. Ik bedoel, ik heb het hier fijn en voel me thuis maar toch voel ik af en toe dat er iets mist, dat ik mensen mis die ik normaal gesproken dagelijks zag.. maar als ik straks thuis ben mis ik misschien weer de mensen hier en mijn fijne kamer/werkplek. Oke, nu moet u niet denken dat ik hier met vreselijke heimwee zit want dat valt allemaal reuze mee hoor. Zolang ik lekker bezig ben met school, werken, tekenen, hardlopen, etc. geniet ik hier!



Het tweede pakket wat deze week bezorgd werd was van Lot met heeel veel leuke dingen erin! Toen ik het pakket op 't gangkastje zag staan dacht ik echt:"Jeutje, wat heeft ze in's hemelsnaam allemaal opgestuurd?" Waarna ik het snel onder mijn arm mee naar boven nam en het dolenthousiast open begon te maken.. het voelde haast alsof ik een sinterklaassurprise aan het uitpakken/openmaken was :)
En er kwam heel wat leuks uit: opschrijfboekje, kruidnoten, thee, theekopje, blouseje, boek, Dille&Kamille tas, knuffel, en nog zowat. Super tof!!

1 opmerking:

  1. Wat een lieve pakketjes! Die Wish You Were Here is trouwens echt een mooie kaart met dat puzzelstukje eruit.

    BeantwoordenVerwijderen